Афіша, Новини

У Чернівцях проведуть артпікнік і терапію з собаками, аби допомогти безпритульним тваринам

Захисники тварин збиратимуть кошти на будки для собак у притулок.

У неділю, 3 листопада, у парку «Жовтневий» відбудеться артпікнік з елементами каністерапії. Про це у фейсбуку повідомила волонтерка і менеджерка проєкту з розвитку каністерапії на Буковині Антоніна Гошовська. Захід відбудеться у рамках проєкту з каністерапії.

«Ми готуємося, продумуємо, як зробити так, аби всім було цікаво і корисно. Багато хто оцінив, із яким запалом діти хочуть бути добрими і корисними, з яким задоволенням розмальовували будки, бо знали, що так вони допоможуть безпритульним собакам у притулку», – зазначила Антоніша Гошовська.

За словами менеджерки проєкту з розвитку каністерапії, на закупівлю будок коштів не передбачили, тому організатори сподіваються на підтримку чернівчан.

«Допоможіть нам зі збором коштів на будку до 3 листопада! Для вас 50 гривень – це чашка кави, а для когось – це тепла домівка, де можна зігрітися, а для дітей – це можливість навчитися робити добро змалечку!» – пише Антоніна Гошовська.

Нагадаємо, під час останнього артпікніку з каністерапії волонтери зібрали 320 гривень на будку для собак у притулку. Наразі потрібно ще хоча б 800-900 гривень на будку, яку діти розмалюють на артпікніку 3 листопада. Будиночок передадуть у центр стерилізації, аби безпритульні собаки мали де зігрітися та сховатися від холоду.

Громадська організація «Джем шм»
Єдрпоу 36697645
р/р ua683562820000026003051524389
Мфо 356282
Призначення платежу: благодійна допомога для проєкту з каністерапії.

 

Коментарі