Новини

Чернівецька «Буковина» відібрала очки у лідера чемпіонату

Матч у Житомирі проти «Полісся» закінчився з рахунком 2:2.

23 жовтня у матчі 17 туру Другої ліги (група «А») ФСК «Буковина» у Житомирі протистояв лідеру чемпіонату ФК «Полісся».

Уже на 3-ій хвилині гри чернівецькі футболісти повели у рахунку. Олександр Жумига віддав передачу на капітана «Буковини» Тараса Сивку, який із кута штрафного майданчика відправив м’яча у ворота житомирян. Подвоїти перевагу міг Василь Палагнюк, але після його пострілу м’яч влучив у стійку. Футболісти «Полісся» зрівняли рахунок уже на 14-ій хвилині – забив Дмитро Задерецький.

У другому таймі більше небезпечних моментів створювали господарі поля. А на 82-ій хвилині житомиряни вийшли вперед. Після удару Ярослава Галенка м’яч влучив у Євгена Терзі та опинився у воротах «Буковини». Проте чернівчанам вдалося відігратися за 6 хвилин. Тарас Сивка подав зі штрафного удару, а Даніел Раулюк головою забив у ворота «Полісся». Матч закінчився з рахунком 2:2.

Таким чином «Буковина» здобула одне очко у виїзному матчі з лідером чемпіонату. Попри це чернівецька команда через перемоги конкурентів опустилася на останню сходинку турнірної таблиці.

За «Полісся» на поле вийшли колишні гравці чернівецької команди: Олег Мозіль, Андрій Власюк, Максим Боровець та Ярослав Галенко.

Склади команд:

«Полісся»: Мозіль, Бринько, Швець, Притиковський, Власюк, Боровець, Чернецький, Корохов, Задерецький, Тимошенко, Галенко. Запасні: Федотов, Терзі, Семчук, Мочевінський, Адаменко, Кузнєцов, Мосіюк. Головний тренер – Анатолій Безсмертний.

«Буковина»: Медведєв, Полянський, Раулюк, Сивка, Шишигін, Сантрапинських, Понєдєльнік, Крашневський, Іванченко, Жумига, Палагнюк. Запасні: Чопко, Гакман, Мунтян, Ходаковський. В.о. головного тренера – Степан Маковійчук.

Голи: Задерецький (14), Галенко (82) – Сивка (3), Раулюк (88).

Попередження:  Бринько (34), Боровець (40), Семчук (87) – Крашневський (63), Раулюк (83).

 

 

Коментарі