Новини

З понеділка у Чернівцях розпочнеться опалювальний сезон

Спершу подадуть тепло у заклади соціальної сфери.

З понеділка, 28 жовтня, у Чернівцях планують розпочати опалювальний сезон. Спершу подадуть тепло у школи та садочки. Про це у коментарі «Шпальті» розповів начальник МКП «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук.

«Готується розпорядження мера. Чекаємо. Думаю, опалення подамо з понеділка. Першою запустимо соціальну сферу», — каже Олександр Меленчук.

Наразі споживачі заборгували Чернівцітеплоенерго 40 млн гривень. Відповідно, керівник теплоенерго зауважив, що потрібно всім активізуватися, аби опалювальний сезон відбувався безперебійно.

«Буде оплата — буде газ. Від нас нічого не залежить. Це спільна справа всіх. Проплати споживачів за теплопостачання (йдеться про борг 40 млн грн.) не активізувалися. Як був борг три місяці тому, нічого не змінилося. Чернівцям, наскільки я розумію, наразі опалювальний сезон не цікавий. Фактично ніхто не телефонує і не цікавиться, коли подадуть тепло у квартири. Така пасивність найбільше лякає, адже не зрозуміло, чи будуть чернівчани платити за отримані послуги», — зауважив він.

Коментарі