Новини

Сьогодні чернівецька «Буковина» на виїзді зіграє проти лідера чемпіонату. Онлайн-трансляція

Чернівецька футбольна команда у Житомирі протистоятиме ФК «Полісся».

Сьогодні, 23 жовтня, ФСК «Буковина» зіграє матч 17 туру Другої ліги (група «А»). Чернівецька футбольна команда у Житомирі протистоятиме лідеру чемпіонату ФК «Полісся». Гра розпочнеться о 15:00.

«Перемога над «Діназом» була мінімальною, але принесла житомирянам максимальний зиск – вони вперше з третього туру очолили турнірну таблицю, а тепер мають шанс продовжити своє перебування в лідерах. У гості до «Полісся» завітає чернівецька команда, яка проводить сезон серед аутсайдерів (10 очок, у трійці останніх команд, з мінімальним випередженням останнього місця). В гостях «Буковина» не може виграти з перших чисел вересня (всього одне очко за чотири останні виїзди)», – анонсує матч Професіональна футбольна ліга.

За житомирську команду виступають колишні футболісти «Буковини» Олег Мозіль, Євген Немтінов та Ярослав Галенко. Останній із п’ятьма забитими голами – кращий бомбардир «Полісся».

За «Буковину» не зможе зіграти Іван Азаренко, який пропускає матч через перебір жовтих карток. З тієї ж причини «Поліссю» не допоможе Денис Галенков.

Вам буде цікаво: Інший спорт. Виїзд із «Буковиною» на західноукраїнське дербі в Тернополі. Відео

Відеотрансляцію матчу «Полісся» – «Буковина» можна переглянути онлайн.

 

Коментарі