Новини

Чернівчанка бореться за титул «Mrs. Ukraine World 2019»

Переможниці представлять Україну на Міжнародних конкурсах у Лас-Вегасі, Софії та Гуанчжоу.

Фото: gipoteza.net

Чернівчанка Інна Пендещук потрапила до списку 12-ти учасниць Параду успіху і краси «Mrs. Ukraine World 2019». Про це пише сайт Обозреватель.

Конкурс краси проведуть 23 жовтня у столичному Grand Hall «Kreschatyk».

«Міжнародний конкурс «MRS. World» – це щорічний конкурс краси для заміжніх жінок. Організований як тематичне театралізоване шоу. Конкурс є інтерактивним форумом для українських жінок, які досягли успіхів у бізнесі, науці, політиці чи мистецтві. Жінок, які завоювали визнання і можуть поділитися своїми досягненнями», – йдеться в описі до конкурсу.

Наразі чернівчанка займає друге місце. Щоб проголосувати за Інну Пендещук, необхідно перейти за посиланням тут та натиснути «Votes».

Цьогоріч кожна учасниця вирішила здивувати своїми кулінарними здібностями, поділившись унікальними рецептами, які передаються у їхніх сім’ях з покоління в покоління. Чернівчанка розповідає рецепт приготування баноша.

«Від прапрабабусі з покоління в покоління передається особливий рецепт традиційної для нашого регіону страви – баноша. Щоразу, готуючи з любов’ю та теплом, я згадую затишні вечори взимку у бабусі. За вікном хурделиця розігралася не на жарт, а в хаті смачно пахне свіжоспеченим хлібом. Ми дітьми прилаштовуємося за великим столом та з нетерпінням чекаємо, коли подадуть запашну золотисто-жовтого кольору страву – як же ж смачно! А ще до скоринки підсмажені шкварочки… Час біжить, і ми вже не ті пустотливі дітлахи, та як радісно збиратися вже дорослими… І знову до столу несемо ту золотисто-жовту запашну бабусину страву…».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Наші учасниці діляться своїми сімейними рецептами! Проголосувати за найкращий і обрати переможницю в номінації «MRS. Ukraine Popularity 2019” ви можете на сайті OBOZREVATEL ( лінк на голосування у шапці профілю)! Бажаємо удачі кожній! Пендещук-Крикливець Інна Банош – рецепт, що передається з покоління в покоління… Від прапрабабусі, з покоління в покоління передається особливий рецепт традиційної для нашого регіону страви –банош. Що разу готуючи, з любов’ю та теплом, я згадую затишні вечори взимку у бабусі . За вікном хурделиця розігралась не на жарт, а в хаті смачно пахне свіжоспеченим хлібом . Ми дітьми прилаштовуємося за великим столом та з нетерпінням чекаємо коли подадуть запашну, золотисто-жовтого кольору страву, як же ж смачно! А ще до скоринки підсмажені шкварочки …. Час біжить і ми вже не ті пустотливі дітлахи , та як радісно збиратись вже дорослими … І знову до столу несемо ту золотисту –жовту, запашну бабусину страву… Банош: рецепт крок за кроком На 2 хороші порції баношу нам знадобиться: • 1,5 склянки (200 г) кукурудзяної крупи дуже дрібномеленої (можна взяти борошно, тоді вершків чи сметани знадобиться менше, оскільки швидше звариться) • 500 г нежирних вершків або рідкої сметани. Зважайте, зі сметани банош виходить кислуватий, якщо такий не любите, обов’язково беріть вершки • Сіль • Копчене сало або бекон • Бринза Як готувати: 1. Сметану або вершки залити у чавунний казан і довести до кипіння. При потребі розвести водою. 2. Кукурудзяне борошно засипати тоненькою цівкою, помішуючи, в сметану й готувати на повільному вогні до загустіння (тістоподібної консистенції схожої на манну кашу). Банош в жодному разі не має бути густий 3. Тим часом порізати бекон чи сало на смужки і обсмажити на сковороді до шкварочок. 4. Зменшити вогонь на мінімум, і розтирати дерев’яною ложкою, доки на поверхні не виступлять крапельки масла. Як заблистить, знімаємо з вогню. Цей етап дуже важливий, банош треба добре збити, аби сметана чи вершки в ньому перетворилися на масло. 5. Викласти на простору тарілку, до баноша бекон і покришену бринзу, не шкодуючи.Їсти банош гарячим. Дуже добре до нього пасують також малосольні огірочки.

Публикация от Mrs. Ukraine World (@mrs.ukraineworld)

Переможниці конкурсу представлять Україну на таких Міжнародних конкурсах: «MRS. WORLD 2020» (Лас-Вегас), MRS. PLANET 2019 (Софія) і «MRS. UNIVERSE 2019» (Гуанчжоу).

Конкурсний тиждень розпочнеться з благодійного вечора, в рамках якого учасниці презентують свої ексклюзивні лоти, а всі виручені кошти від їх продажу підуть на допомогу дитячому будинку-інтернату.

 

Коментарі