Афіша, Новини

У Чернівцях виступить відома співачка Наталя Могилевська

Тур містами України має назву «Покохала».

27 листопада у Чернівцях із концертом виступить відома співачка Наталя Могилевська. Вона підготувала для глядачів україномовну програму під назвою «Покохала».

На сцені муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської Наталя Могилевська презентує нові пісні та виконає улюблені шлягери. Також фанатів чекає море сюрпризів від зірки вітчизняної естради. Початок концерту о 19:00.

«Ніжна, стильна і дуже жіночна Наталя завжди в центрі уваги папараці. За свою творчу кар’єру талановита співачка удостоєна безлічі премій і нагород: «Краща співачка України», «Краща телеведуча України», «Найкрасивіша жінка країни». І якби була премія «Кращий енерджайзер країни», то її точно б присудили Могилевській! Вона завжди і всюди встигає. Потрібен новий телепроект? Наташа готова підсобити. Допомогти молодому даруванню? Жодних проблем! Створити новий гармонійний образ в індійському стилі? Запросто! Її життя – це суцільний вир подій, в якому народжуються чудові хіти і пісні від чистого серця. У зоряному багажі артистки вже 10 студійних альбомів! І це далеко не межа! Наталя не перестає дивувати багатотисячну армію шанувальників новими хітами та стильними відеокліпами», – пишуть організатори.

Квитки можна придбати у касі драмтеатру чи відділенні Ощадбанку.

Коментарі