Новини

Імпровізована лікарня. На Театральній площі провели квест для дітей

Студенти БДМУ організували «Teddy Bear Hospital».

Сьогодні, 20 жовтня, на Театральній площі Чернівців студенти БДМУ провели пізнавальний захід для дітей. Вони влаштували імпровізовану лікарню просто неба під назвою «Teddy Bear Hospital».

Лікарня «Тедді Ведмедик» – це міжнародний проєкт, метою якого є зменшення тривожності дітей щодо медичних середовищ, процедур та професіоналів.

Голова студентської ради БДМУ Уляна Тимків у коментарі «Шпальті» розповіла, що це вже четвертий «Teddy Bear Hospital».

«Мета цієї імпровізованої лікарні – побороти страх діток перед білими халатами. Показати їм, що в лікарнях можна не тільки лікуватися, а ще й гратися й отримувати позитивні враження. Сьогодні у нас є 9 станцій і 10 – головний лікар. Спочатку дітки проходять на приймальне відділення, де їм дають картку з переліком спеціалістів. Там вони вписують своє ім’я. Відтак почергово підходять до спеціалістів, які дають їм завдання і показують, як усе правильно робити. Отриману інформацію дітки відтворюють на ведмедиках», – розповіла вона.

Також Уляна зазначила, що після пройденого квесту дітки підходять до їхнього лікаря. Той ставить їм запитання щодо квесту, і якщо все правильно, діти отримують сертифікат «Смарт доктор», наліпку і подаруночки.

Коментарі