Новини

У Чернівцях до 1 листопада мають демонтувати літні майданчики

У випадку невиконання цієї вимоги на керівників чекатимуть санкції.

Керівники закладів торгівлі та ресторанного господарства Чернівців повинні до 1 листопада демонтувати літні торговельні майданчики. Про це у фейсбуку повідомив начальник управління контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради Сергій Обшанський.

«У випадку невиконання цієї вимоги з 5 листопада будуть вживати заходи адміністративного впливу на керівників, які своєчасно не проведуть роботи з демонтажу», – зазначає Сергій Обшанський.

Читайте також: У Чернівцях дискутували про те, якими мають бути літні майданчики

«Літній торговий майданчик – тимчасова збірно-розбірна конструкція з навісом або без нього, що виготовляється з полегшених матеріалів, основними складовими якої є вуличні меблі (лавки, столи, стільці), використовується як приналежна річ для здійснення комерційної діяльності та розміщується в теплий період року з 01 березня до 01 листопада безпосередньо біля об’єкта сфери торгівлі (послуг), який забезпечений санітарно-побутовими умовами для дотримання правил особистої гігієни з наявним (доступним) санітарним вузлом», – ідеться у положенні про тимчасове користування окремими елементами благоустрою.

Коментарі