Афіша, Новини

У Чернівцях виступить Оркестр військово-повітряних сил США в Європі

Концерт відбудеться 12 жовтня у філармонії. 

photo @AndreiKonstantinov

Уже цієї суботи – 12 жовтня – до Чернівців з офіційним візитом завітають The USAFE Band – Оркестр військово-повітряних сил США в Європі з програмою «Музика свободи» . Це – концертний тур і унікальний освітній проєкт, що єднає музику американської та української армії.
Міжнародний культурний діалог підтримують Національний президентський оркестр, котрий виступить разом із The USAFE Band.
Чернівці – третє місто, в якому з нагоди Дня захисника України відбудеться подібний проєкт: спільні концерти The USAFE Band та відомих українських оркестрів, неформальні джазові перформанси, зустрічі з майстрами української культури та концерт-класи з молодими музикантами відбуваються в кожному з шести міст, де заплановані візити – Львові, Івано-Франківську, Вінниці, Десні та Києві та Чернівцях.
О 16:30 в Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка (пл. Філармонії, 10) пройде концерт-клас Оркестру військово-повітряних сил США та Національного президентського оркестру для вихованців мистецьких навчальних закладів міста;
О 19:00 – спільний концерт The USAFE Band з Національним президентським оркестром. Квитки продаються в касі філармонії.

Довідки за телефоном  52-43-38

Коментарі