Новини

Чернівецька «Буковина-Ретро» перемогла у ветеранському чемпіонаті України

Футболісти старше 45 років виграли турнір вдруге поспіль.

Фото Асоціації ветеранів футболу України

5-6 жовтня у Вишневому Київської області відбулись матчі фінального етапу ветеранського чемпіонату України у віковій категорії 45 років і старше. Турнір присвячений пам’яті видатного футболіста Віктора Канєвського.

Переможцем змагань другий рік поспіль стала команда «Буковина-Ретро» з Чернівців. Вона залишила позаду колективи «Пирятин-Полтавщина» (Пирятин), «Абориген» (Луцьк) та збірну Миколаївської області. Про це повідомляє пресслужба Асоціації ветеранів футболу України.

Основний час фінального матчу проти «Аборигена» закінчився нічиєю 0:0. У серії пенальті завдяки впевненій грі голкіпера перемогли чернівчани – 4:1.

За «Буковину-Ретро» на поле вийшли екс-футболісти національної збірної України Сергій Нагорняк та Едуард Цихмейструк. Також у складі чернівецької команди грали: Микола Дрожжа, Ігор Боровик, Олег Голобуцький, Роман Костюк, Євген Майданов, Володимир Павлов, Володимир Ступар, Василь Тофан, Віктор Уляницький, Мірча Радул, Іван Семенчук, Григорій Токар. Головний тренер – Валерій Сарафінчан.

Вам буде цікаво: Леоненко тренував, Алієв забивав. До Чернівців приїхали зірки українського футболу

 

Коментарі