Новини

У Чернівцях виступить «Курносая дура»

Це український synthpop проєкт, їхня творчіть – щира романтика позбавлена вульгарності і пафосу.

Фото з фейсбук DZESTRA

7 жовтня український пост-панк проєкт «Курносая Дура» гратиме для чернівчан. Концерт відбудеться о 20:00 у пабі «RePublic» (вулиця Головна, 265А).

«Кожна пісня – зі своїм настроєм, якщо вони не пишуться пачкою. Те саме відбувається із твоїм настроєм: ось ти злий і розлючений, а за декілька годин – сумний або веселий. А настрій «Курносой Дуры» – це настрій наших пісень», – пишуть про проєкт музиканти.

Придбати квитки можна у Bukinist Chernovtsy та RePublic.

Вартість квитка – 100-150 гривень.

Організатор: Мистецька формація DZESTRA.

Про проєкт:

«Курносая Дура» – український synth-pop проєкт. У творчій обоймі колективу – щира романтика позбавлена вульгарності і пафосу.
Група розпочала свою діяльність 2013 року як post-punk дует. Ядром завжди контрастно виступають імпульсивний вокаліст та спокійний і, навіть, відлюдькуватий гітарист/клавішник. Зараз у постійному складі ще і барабанщик.
За шість років спільної роботи було створено та записано близько 30 пісень. «Курносая Дура» дає концерти рідко і переважно на невеликих майданчиках, бо, як зізнаються самі музиканти, вони більше люблять створювати музику і зовсім не зацікавлені в самопіарі. Та попри це гурт має свою не стадіонну, але дуже вірну аудиторію. Успішність своєї роботи учасники тріо вимірюють просто: «Якщо люди слухають і танцюють до фізичного виснаження, значить, ми добре попрацювали».

 

Коментарі