Афіша, Новини

На День міста у Чернівцях працюватиме ярмарок хендмейду

Під час нього кожен охочий зможе долучитися до акції «Привіт із Чернівців» та допомогти маленькому чернівчанину Назару Мазуру.

Фото freestocks-org

5-6 жовтня до Дня міста на вулиці Ольги Кобилянської працюватиме «Чернівецький фортель». Так, кожен відвідувач матиме змогу придбати вироби ручної роботи як місцевих, так і українських крафт-брендів.

Працюватиме ярмарок з 10:00 до 20:00. 

На своїй сторінці у фейсбуку Чернівецький фортель повідомляє, що вже вп’яте вони долучаються до святкування Дня міста, і цьогоріч вони та соціальне підприємство Маленькими кроками підготували для всіх жителів та гостей міста акцію «Привіт із Чернівців».

«Уже цими вихідними шукайте на вул. О. Кобилянської велику червону поштову скриньку. Поряд із нею продаватимуться листівки «Привіт із Чернівців» (авторка малюнка – Інна Яковлева), які ви зможете придбати, підписати просто на місці та кинути до нашої чарівної скриньки. А ми простежимо, щоб ваша листівка була відправлена до будь-якої точки земної кулі», – пишуть вони.

Усі кошти, зібрані в результаті продажу листівок, спрямують на підтримку реабілітації маленького чернівчанина Назара Мазура. У хлопчика ДЦП.

Читайте також: Історія 8-річного чернівчанина з інвалідністю, який мріє про великий стадіон. Відео

 

Коментарі