Афіша, Новини

Смішне турне. До Чернівців приїдуть коміки з різних міст України та Білорусі

Група екстремістів стендаперів влаштує монологи-перфоманси.

27 вересня о 19:30 у Будинку дозвілля та естетики (вулиця Шепетівська, 5) відбудеться Стендап концерт номер «4». Група екстремістів стендаперів влаштує монологи-перфоманси. До Чернівців приїдуть коміки з Тернополя, Львова, Луцька та Мінська (Білорусь). Хедлайнером дійства буде комік із Білорусі, який проживає у Києві, є резидентом Підпільного стендапклубу Максим Коновал, (він виграв 50000 гривень у програмі «Розсміши коміка» та є учасником «Гуднайт Клаб»).

«Група екстремістів стендапістів влаштує монологи-перфоманси, аби показати людям свою позицію, погляд на життя і смерть, кохання і дружбу, квіти і бомжів», – ідеться в анонсі.

Аби стати учасником цього дійства, потрібно законектитися з перфомансиками. Конект відбувається в темному залі, де немає факторів, які відволікають і можуть вплинути на увагу глядача. Саме в таких залах презентують індивідуальну комедію, яка, по суті, має альтернативу та не має аналогів. Дві години космосу і серфінгу по сутностях коміків. Дві години комедії у Чернівцях, – закликають організатори дійства.

Приходь на стендап, відключай відволікаючі фактори, отримуй задоволення, думай та насолоджуйся.

Прийом квитків до 19:15.

Довідка

Вільний стендап – це вільний від форм, очікувань, сценарію та умовностей монолог, більше схожий на театральний перфоманс, ніж на стендап.

 

Коментарі