Афіша, Новини

На ярмарок Буковинська осінь приїдуть гості з В’єтнаму

Із Чернівців до Реваківців курсуватиме безкоштовний автобус.

У неділю, 29 вересня, на агропромисловий ярмарок «Буковинська осінь» у Реваківці буде курсувати безкоштовний автобус. Відправлення від зупинки «Дріжджзавод» о 8:45 та 9:45, з Реваківців до Чернівців – о 17:00 та 17:45.

На свято приїдуть гості з сусідніх областей, а також Польщі та Румунії. Окрім цього, чекають гостей із В’єтнаму, котрі мають намір укласти партнерські угоди з нашими сільськогосподарськими товаровиробниками, ознайомитися з нашими досягненнями. Про це повідомляють на офіційному сайті Чернівецької обласної держадміністрації.

Нагадаємо, на ярмарку можна буде придбати продукцію харчових переробних підприємств за приємними цінами, відвідати обласний фінал кубку Буковини з конкуру, поласувати смаколиками польової кухні, покататися верхи на конях, оглянути сучасну сільськогосподарську техніку, ознайомитися з ремеслом народних умільців Буковини та просто гарно відпочити.

«Усі райони області презентують свою унікальну експозицію під час ярмарку. У ньому візьмуть участь більше 100 сільськогосподарських товаровиробників краю, 6 наукових установ області. Понад 25 харчопереробних підприємств у широкому асортименті презентуватимуть сільськогосподарську продукцію, продукцію переробки для її реалізації та задоволення продовольчих потреб громадян. Також представлять мінігабаритну с/г техніку, засоби захисту, обладнання, посадковий матеріал, продемонструють досягнення вітчизняної селекції», – йдеться у повідомленні.

Вхід на ярмарок безкоштовний.

 

Коментарі