Афіша, Новини

У Чернівцях проведуть обласний фестиваль книжок «БукФест»

Вхід на всі заходи фестивалю безкоштовний. 

фото toprating.in.ua

26-27 вересня у Чернівцях проведуть другий обласний фестиваль книжок «БукФест».

Місце проведення – вулиця Ольги Кобилянської. Фестиваль працюватиме з 10:00 до 19:00.

Упродовж двох днів видавці з різних міст України та Буковини будуть презентувати нові видання, а книголюби зможуть придбати улюблені книги за видавничими цінами.

Під час фестивалю у Чернівцях відбудуться творчі зустрічі з письменниками та поетами, автограф-сесії, презентації, проєкти та виставки. Ніч поезії та авторської пісні, літературно-мистецький вечір, книжкові інсталяції, благодійні акції, майстер-класи, екскурсії нічним містом та багато іншого чекає відвідувачів фестивалю.

Серед гостей фестивалю будуть Володимир Лис та Надія Гуменюк, Михайло Маслій, Анастасія Дмитрук, Іван Андрусяк, Софія Майданська, Світлана Бреславська, Неоніла Стефурак, Олена О’Лір (Бросаліна О.Г.) Андрій Павлишин та інші автори.

Важливими заходами стануть презентації проєктів Українського інституту національної пам’яті «Усна історія (Майдан та АТО)» та Національного демократичного інституту міжнародних відносин «Це теж зробила вона» про видатних та талановитих українок.

На гостей чекають цікаві майстер-класи, творчі майстерні та можливість здійснити віртуальні екскурсії.

«БукФест» – місце, де варто провести час із дітьми. Дитячий майданчик пропонує цікаву розважальну програму для дітей: ігри, вікторини, конкурси, майстер-класи, інсценізації казок.

Вхід на всі заходи фестивалю вільний.

Коментарі