У Чернівцях презентували унікальний фотопроєкт «Мрій». Фото

Це 44 фотографії, на яких українські зірки та діти разом втілювали перед об’єктивом найзаповітніші мрії.

Сьогодні, 12 вересня, у центрі культури «Вернісаж» (вул. Ольги Кобилянської, 53) презентували унікальний фотопроєкт «Мрій».

У ньому зібрано 44 фотографії, на яких діти – яскраві зірки, а відомі особистості – їхні друзі, які допомагають маленьким героям зробити перший крок до своєї мрії.

Організатор цього проєкту – благодійний фонд «Я майбутнє України». Авторкою ідеї є президентка фонду Марта Левченко. Щирі емоції дітей та зірок через об’єктив показала відома фотографиня Даша Тендітна.

Кожне фото, за словами благодійників, – це особлива історія неймовірних дітей. Вони, незважаючи на складні діагнози, мріють і надихають на мрії інших, вчать помічати та цінувати прості речі.

«Ця фотовиставка покликана змінити світ на краще, розповісти про добро та неймовірні емоції, які не залишать нікого байдужим», – кажуть організатори.

Вам буде цікаво: Чернівчанка Оля Гердега стала моделлю відомої київської фотографині

Учасниками фотовиставки разом із дітками стали: Яніна Соколова, Маша Єфросініна, ILLARIA, Bro (брати Борисенки), Лавіка, Даша Малахова, Світлана Бевза, Ходос Валерія, Олег Панюта, Світлана Тарабарова, Катерина Кухар, Дмитро Комаров, Monatik, Наталія Мосейчук, Влад Ващук, Ірина Горова, Потап, Tayanna, Віра Кекелія, Влад Дарвін, Лавіка, Фагот з гурту ТНМК, Амадор Лопес.

У коментарі «Шпальті» Марта Левченко розповіла, що зірки охоче відгукувалися на таку ініціативу. А діти були на сьомому небі від щастя.

«Кожна дитина тепер має фото зі своїм кумиром. А наші зірки не просто фотографувалися з героями проєкту, а ще й долучали до нього своїх друзів. Наприклад, нашу відому чернівчанку Тетяну Решетняк, знану як Tayannа, запросила Лавіка, Маша Єфросиніна – Дашу Малахову, а Яніна Соколова – Олега Панюту», – сказала Марта.

Серед маленьких зірок, котрі потрапили на унікальні знімки, є й чернівчанин. Зокрема Назар Мазур, який бореться з діагнозом ДЦП. Хлопчик тепер має світлину зі своїм кумиром Владом Ващуком. За словами Марти Левченко, коли футболіст побачив уже роздруковане фото, то не стримував емоцій і поставив свій автограф на спільному портреті з Назарчиком.

Детальніше про благодійний фотопроєкт «Мрій!» можна дізнатися тут.

 

Фото Євгенії Калюжки

 

 

 

Залишити відгук