Новини

Чернівчан 5 місяців інформуватимуть про наявність ліків у кожному медзакладі міста

«Пацієнти Буковини» розпочинають інформаційну кампанію «Ліки є».

Фото rawpixel

Організація «Пацієнти Буковини» розпочинає інформаційну кампанію «Ліки є». Упродовж п’яти місяців буковинців детально інформуватимуть про наявність ліків у кожному медичному закладі нашого міста. Про це повідомляють на фейсбуку «Пацієнти Буковини».

«Сьогодні детально знайомимо вас зі структурою порталу «Є ЛІКИ» — сайт, на якому кожен пацієнт може перевірити наявність лікарських засобів, придбаних за бюджетні кошти, у своїй лікарні.

Щороку держава і громада виділяє гроші на закупівлю медикаментів. Сотні лікарських засобів, оплачених державою, доступні для лікування хворих. На жаль, пацієнти не завжди знають про наявність безкоштовних ліків у їхніх лікарнях. Ми інформуватимемо вас про це», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні пацієнтів детально знайомлять зі структурою сайту, посилання тут.

Його розробила команда БФ «Пацієнти України» за сприяння міжнародного фонду «Відродження» та у партнерстві з Програмою розвитку ООН для пацієнтів України.

Цей проєкт втілюють у рамках іншого – «Реалізація регрантингової програми у Чернівцях, Червонограді і Житомирі», що впроваджує ГО «Центр «Жіночі перспективи» у співпраці з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні (EUACI).

 

Коментарі