Новини

У Хотинському НВК відкрили сенсорну та інклюзивну кімнати

Тут створили сучасний освітній простір відповідно до новітніх вимог та методичних рекомендацій із впровадження Нової української школи.

Сенсорну кімнату з інтерактивним обладнанням, а також «інклюзивну» кімнату для діток з особливими потребами відкрили у Хотинському НВК. Тут оновили дизайн класів та коридорів. Також є сенсорна кімната з мультибордом та інтерактивним обладнанням для навчання та гри. Про це повідомляють Хотинські вісті.

«Завдяки копіткій праці усього колективу НВК, за сприяння Хотинської ОТГ та батьків ми створили гарний та сучасний освітній простір відповідно до новітніх вимог та методичних рекомендацій із впровадження Нової української школи. Це не просто гарний інтер’єр закладу, відповідне обладнання, а й позитивна атмосфера, яка мотивує до навчання, сприятиме творчому розвитку учнів», розповіла директор Хотинського НВК Людмила Микитюк.

Оновили дизайн класів та коридорів, аби діти з радістю приходили до закладу та охоче вчилися.

«Така сенсорна кімната – новинка для Хотинщини. Завдяки сучасному обладнанню підлога стає інтерактивною: наприклад на ній висвічуються букви, наступаючи на які школярики складають слова. Тож тут дітки можуть не лише граючись навчатися, а й стрибати й порухатися, якщо надворі негода», – розповіла вчителька інклюзивного класу Ірина Байрамова.

Фото Хотинські вісті

 

Коментарі