Новини

У Чернівцях знову припинять курсувати тролейбуси №2 та 4

Рух транспорту обмежать, аби завершити ремонт вулиці Руської.

Тролейбуси №2 та 4, які запустили на маршрут відсьогодні, 2 вересня, знову припинять курсувати. Рух громадського транспорту хочуть обмежити, аби завершити ремонт дорожнього покриття на вулиці Руській. Про це у коментарі «Шпальті» розповів директор Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей.

Зокрема, повністю перекриють рух транспорту на ділянці дороги від вулиці Петра Сагайдачного до Тараса Шевченка.

«Перед нами було завдання до 1 вересня максимально запустити громадський транспорт у місті. Ми збільшили кількість тролейбусів та маршрутних автобусів на всіх маршрутах. Також запустили тролейбуси №2 та 4», – розповів Володимир Бешлей.

Однак, за словами директора Департаменту, рух тролейбусів №2 та 4 заважає якісно підготувати дорогу до асфальтування.

«Оскільки тролейбуси мають велику вагу, роблять страшну колійність, розбивають покриття. Тому нам треба зробити паузу з тролейбусами на декілька днів, аби закатати нижній шар асфальту і відкрити повністю рух для всього транспорту», – каже Володимир Бешлей.

Також він зазначив, що ділянка дороги на вулиці Руській від Сагайдачного до Шевченка – найскладніша, яку ремонтували останнім часом. Адже там уже старі комунікації, будинки без належного фундаменту. Тому без спеціальної техніки виконати капітальний ремонт тут неможливо.

Аби завершити повністю капітальний ремонт вулиці Руської, потрібно ще упорядкувати тротуари. Також комунальники ще не вирішили, чи будуть стелити на цій вулиці верхній шар асфальту цього року чи наступного.

 

Коментарі