Новини

У Чернівцях відкриють Особливий простір

Він є першим хабом, де діти з особливими потребами зможуть займатися арттерапією, театральною майстерністю, іноземними мовами, йогою, спорттерапією тощо.

6 вересня о 18:00 ГО «Особливі серед нас» презентує у Чернівцях #Особливий_простір (#Special_space). Він є першим хабом, де діти з особливими потребами отримають можливість займатися арттерапією, театральною майстерністю, іноземними мовами, йогою, спорттерапією тощо.

«Цей простір має стати місцем, де «особливі» у затишній атмосфері проводитимуть різного роду перфоменси для чернівчан і гостей міста, реалізовуватимуть власноруч зроблені сувеніри на арт практиках, готуватимуть вам особливу каву і смаколики», – розповіла  у коментарі «Шпальті» керівниця ГО «Особливі серед нас» Тетяна Дяченко.

В #Особливому_просторі облаштують куток української дитячої книги, запустять на постійній основі буккросинг. Також планують покази лялькових вистав, виставки картин, лекції, тренінги, воркшопи для батьків і освітян.

Окрім цього, простір стане інклюзивним завдяки проведенню майстер-класів, у яких братимуть участь як особливчики, так і нормотипові дітки.

Простір розташований за адресою: м. Чернівці, вулиця 28 Червня, 49.

Більше про заходи та участь у них можна буде дізнатися з афіш та під час презентації.

 

Коментарі