Новини

15-річна чернівецька футболістка виступатиме за київський клуб

Катерина Боклач стала гравчинею столичного ЖФК «Invictus».

15-річна чернівчанка Катерина Боклач стала гравчинею жіночого футбольного клубу «Invictus» з Києва. Це нова доросла команда, яку створили близько двох місяців тому. Столичний колектив виступатиме у Першій лізі.

«Це дуже хороший крок та великий шанс для мене. Тут великі перспективи, є стабільне фінансування, збирається хороша команда та є шанси вийти у Вищу лігу», – розповіла «Шпальті» Катерина Боклач.

За її словами, якщо порівняти з попередніми командами, у ЖФК «Invictus» сучасніша інфраструктура, краще побудований тренувальний процес, професійніший підхід та більшу увагу приділяють тактичним моментам. А про зацікавленість столичного клубу дізналася під час зборів у Київській області.

«Я була на зборах воротарок збірних України різного віку. Ми тренувалися у Щасливому на Київщині, після останнього тренування до мене підійшли представники клубу і запропонували виступати за них. Тоді почала дізнаватися інформацію про цю команду і вирішила переїхати до Києва», – сказала футболістка.

Читайте також: Не лише чоловіча гра. Як 14-річна чернівчанка потрапила до збірної України з футболу

Київська жіноча команда – досить молода. Чернівчанка розраховує у новому клубі отримати якнайбільше ігрового часу.

«Мені сказали, що беруть мене в команду «першим номером», але друга воротарка теж дуже сильна конкурентка», – розповіла Катерина.

ЖФК «Invictus» тренують дві відомі у минулому українські футболістки. Людмила Покотило і Галина Приходько вигравали чемпіонат СРСР, України та Росії. Крім того, обидві футболістки виступали у Німеччині та тренували національну збірну Ірану з футзалу.

Нагадаємо, раніше чернівчанку Катерину Боклач визнавали кращою воротаркою чемпіонату України.

 

Коментарі