Новини

Паралімпійській спортсменці з Буковини потрібні гроші на протез

Кароліні Дімітрішиній потрібен протез за 600 тисяч гривень. 

Фото з фейсбук-сторінки Подільського коледжу

Буковинській паралімпійській спортсменці Кароліні Дімітрішиній потрібна допомога. Дівчині збирають кошти на дороговартісний протез ноги. Кароліна Дімітрішина з села Драниці Новоселицького району. 

Про це на своїй сторінці повідомила призерка чемпіонатів Європи та світу з легкої атлетики Наталія Лупу.

«Друзі! Давайте допоможемо землячці Кароліні Дімітрішиній (призерка чемпіонату Європи з волейболу серед спортсменів із вадами опорно-рухового апарату) дозібрати кошти на потрібний протез. Односельчани зібрали приблизно 400 тисяч гривень з 600 необхідних. Я дізнавалася, «Інваспорт», на жаль, не може допомогти з цими коштами. Але ж є небайдужі люди, які хочуть і можуть допомогти. «З миру по нитці…», – написала спортсменка.

Нагадаємо, дівчина нещодавно здобула «бронзу» на чемпіонаті Європи з волейболу сидячи серед паралімпійських команд.

Довідка

Кароліна Дімітрішина навчається у Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі (м. Кам’янець-Подільський). Дівчина живе в селі Драниці Новоселицького району. Їй вкрай необхідний новий сучасний протез, який дозволить більш комфортно жити і займатися спортом, у якому вона досягла значних успіхів. Протез із колінним шарніром здатен допомогти ходити майже вільно, додає стійкість і свободу рухів.

Реквізити для допомоги: 4149499116647056

 

 

 

 

Коментарі