Новини

Чернівцігаз пропонує запастися газом на всю зиму за літньою ціною

Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні – 5 995,53 грн за 1000 куб. м.

unsplash.com

Буковинським споживачам газу пропонують закупити його персональний резерв на весь опалювальний сезон. Ціна блакитного палива для такого запасу зафіксована на літньому рівні – 5 995,53 грн за 1000 куб. м. Акція «Твоя енергонезалежність» стартує напередодні Дня Незалежності – 23 серпня – і триватиме місяць. Про це повідомляє пресслужба «Чернівцігаз Збут».

«Максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений: 25 тис. куб. м на одне домогосподарство. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України». Оформити покупку можна за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua або у своєму Центрі обслуговування клієнтів «Чернівцігаз Збуту», – йдеться у повідомленні.

Така акція дозволить споживачам до 25% скоротити витрати на газ в опалювальний період, відзначають у НАК «Нафтогаз України». Адже наразі ціни на паливо для населення на мінімальному рівні з початку року.

У ціну не входить вартість послуги за доставку газу, що змінюється залежно від регіону.

Взяти участь в акції можуть споживачі, у яких немає боргів за цей енергоносій. Оформити й оплатити покупку можна онлайн — в Особистому кабінеті на 104.ua або в ЦОК.

Документи для оформлення акції:

– паспорт;

– актуальні показники лічильника газу;

– внести 100% оплату за придбаний запас.

Використовувати газ, придбаний у рамках акції «Твоя енергонезалежність», можна буде з 1 жовтня 2019 року до 31 березня 2020 року.

Якщо резерв палива буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати його на загальних умовах — за ціною ПСО, що діятиме на той час. Тим споживачам, які до 1 квітня 2020 року не використають увесь закуплений газ, залишок коштів буде зарахований на особовий рахунок. Ці гроші можна буде використовувати для подальших розрахунків за газ або повернути за заявою.

 

Коментарі