Новини

Художники з України та Німеччини досліджують міський простір Чернівців

Після чого вони створять у місті арт-інтервенції.

19-25 серпня у Чернівцях проходитиме інтерактивний міждисциплінарний проєкт «P’aint Your Town?!». Упродовж восьми днів його учасники досліджуватимуть простір міста та мистецькі практики: креативне письмо, перформанс, мапування, техніки ручного друку, створення арт-об’єктів та інсталяцій. Після цього сформують п’ять команд, кожна з яких обере свою локацію для створення арт-інтервенції.Участь у ньому беруть молоді художники і художниці з України, Німеччини та місцевої дитячої арт-групи Zwanzig Partisanen.

P’aint Your Town?! — культурно-освітній проєкт про переосмислення громадського простору та вуличного мистецтва, як однієї з форм комунікації та взаємодії.

Кульмінація P’aint Your Town — інтерактивна екскурсія по локаціях, близька за форматом до променад-театру. Таким чином, учасником проєкту може стати кожен, хто долучився до нього на будь-якому з проміжків маршруту. Екскурсія стартує 25 серпня о 16:00 на Соборній площі.

Також у рамках програми відбуватимуться лекції, воркшопи та неформальні тематичні заходи, відкриті для відвідування.

P’aint Your Town став можливим завдяки проєкту Meet Up — українсько-німецькі зустрічі фонду «Пам’ять, відповідальність, майбутнє» та асоціації MitOst.

Контакти:

Viber/Telegram: 0990289415

Фото Ірини Болести

 

Коментарі