Новини

«Буковина» пройшла до наступного етапу футбольного Кубка України

Чернівецька команда у Новій Каховці перемогла місцевий ФК «Енергія».

Фото Володимира Мунтяна

ФСК «Буковина» здобув першу перемогу у сезоні 2019/2020. Чернівецька команда у матчі першого попереднього етапу Кубка України здолала у Новій Каховці місцевий ФК «Енергія». Гра закінчилася з рахунком 1:4.

Перший гол футболісти «Буковини» забили вже на 4-ій хвилині матчу. Ворота суперника вразив Ігор Крашневський. На 23-ій хвилині рахунок подвоїв Євген Сантрапинських, якому асистував Ігор Крашневський. Перед свистком на перерву Ігор Крашневський забив ще один гол, завдавши влучного удару у дев’ятку. Про це повідомляє офіційний сайт ФСК «Буковина».

На 60-ій хвилині забили господарі поля. Однак останнє слово у матчі було за чернівецькою командою. На 72-ій хвилині Даніел Раулюк влучив у поперечину, а Василь Палагнюк був першим на добиванні. Таким чином, «Буковина» продовжує виступи у Кубку України. Матчі наступного етапу пройдуть 27 серпня.

«Хлопці повірили у власні сили та довели собі те, що повинні та можуть грати. Ми у таких матчах змушені проявляти характер. Гра команди налагоджується. Раніше не вистачало взаєморозуміння для того, щоби досягати таких результатів. Сподіваюся, що ця перемога додасть хлопцям упевненості в тому, що вони можуть і повинні вдало грати», – прокоментував гру головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук.

Склад «Буковини»: Медведєв (Гуцул), Раулюк, Полянський, Сивка (Мунтян), Гакман, Азаренко, Мєлконян, Шишигін (Томнюк), Крашневський, Сантрапинських, Палагнюк.

 

Коментарі