Афіша, Новини

У Чернівцях проведуть «Серпневий» літературний вечір із відкритим мікрофоном

На першому літературному вечорі «Серпневий» кожен зможе поділитися з іншими своїми римами.

photo @freestocks.org

17 серпня у Чернівцях у Лабораторії культури (вулиця Якоба фон Петровича, 2) проведуть літературний вечір із відкритим мікрофоном. Початок о 18:00, вхід вільний.

«Серпневий» літературний вечір проведе амбасадорка Форуму видавців у Чернівцях Діана Целюк.

Основна її мета – згуртувати чернівецьку діаспору книгоманів і разом вирушити на фестиваль. Загалом у Чернівцях вона планує організувати два літературники.

«На першому літературному вечорі «Серпневий» абсолютно кожен зможе поділитися з іншими своїми римами. Другий вечір – «(Не)залежні» відбудеться 24 серпня у Резиденції молоді о 18:00. Цей вечір буде присвячений тим поетам, які хоч і залежали від різних історичних обставин, але все одно залишалися незалежними в своїй плідній праці на благо країни, яку ми зараз таки маємо. Чернівчанам пропонуємо прочитати декілька віршів їхніх улюблених авторів, а після – власні поезії. У честь свята серед присутніх розіграємо книгу сучасного українського поета», – розповіла у коментарі «Шпальті» модераторка вечора  Діана Целюк.

Також на літературниках буде детальна інформація про BookForum, тому кожен охочий зможе долучитися до «діаспори» причетних.

Коментарі