Новини

У Чернівцях відкриють спортивний центр із кабінетом діагностики та кріосауною

У «Leader sport family» також відроджуватимуть буковинську важку атлетику.

У кінці вересня у Чернівцях з’явиться новий великий спортивний центр «Leader sport family». Унікальне місце для тренувань та активного відпочинку для усієї сім’ї відкриють на вулиці Суворова, 2-А.

Площа спортцентру – 1700 квадратних метрів. Тут, зокрема, розмістять атлетичний і тренажерний зал, спеціалізований зал нового формату для дзюдо, а також карате та кікбоксингу.

У «Leader sport family» відроджуватимуть важку атлетику – олімпійський вид спорту, який наразі на Буковині фактично вмер. А в окремому залі буде унікальна для Чернівців сайкл зона. Там люди займатимуться на велотренажерах, а на всю стіну перед ними буде великий екран із трасою.

На відміну від інших спортивних залів Чернівців, у «Leader sport family» працюватиме кабінет функціональної діагностики. У ньому лікар зокрема перевірятиме основні кардіопоказники спортсменів та даватиме поради щодо збільшення чи зменшення навантажень.

Крім того, у новому спортцентрі буде кріосауна, масажний кабінет, спортивний магазин та дитяча кімната.

Наразі роботи в «Leader sport family» на фінішній прямій. Здійснити передзамовлення абонемента можна за телефоном: 095 843 0000.

Який вигляд матиме спортивний центр, можна подивитися тут.

 

Коментарі