Новини

У чернівецькому ресторані вперше в Україні влаштували квіткову вечерю. Фото

Упродовж тижня у ресторані «Rita Steinberg» проходитиме онлайн голосування, під час якого обиратимуть найкращого флориста.

(Партнерська публікація)

Вперше в Україні в ресторації відновленої рецептури «Rita Steinberg» влаштували виставку квіткових композицій. Відвідувачам ресторану пропонували квіткове меню та композиції кращих флористів Чернівців.

«Ріта приготувала смачні страви, підкріпила смак атмосферним інтер’єром та довершеними воістину квітами. Все це зовнішнє для вашого внутрішнього», – розповіли «Шпальті» організатори заходу.

За словами організаторів, упродовж тижня проходитиме онлайн- голосування, під час якого визначатимуть найкращого флориста. Переможця обиратимуть за кількістю лайків на сторінці «Rita Steinberg» в інстаграмі.

 «Для нас було важливо об’єднати в одному місці флористів абсолютно різних стилів. Так, Push – це квітковий інста-магазин, започаткований для зручного і швидкого замовлення букетів. Головною концепцією магазину є букети фіксованої вартости flo to go: 300/500/700 грн. Їхні букети – це ідеальна робота з кольоровим поєднанням.

 Marco Fiori – родинна справа, яка зі зміною поколінь вдосконалює своєрідний стиль. Букетна рецептура складається з оригінальних рідкісних квітів та декорацій», – розповіла ініціаторка такого заходу Тетяна Мороз у коментарі «Шпальті».

 

Ще один успішний квітковий магазин Eden Rose. Його започаткували з любові. Адже медовий місяць наречених був на майстер-класі провідних флористів світу, розповідають організатори незвичної вечері. Окремою перевагою вважають доповнення квітів предметами: металеві вази незвичної форми, чайники, свічники тощо. 

Нагадаємо, ресторан «Rita Steinberg» потрапив до топ 100 найкращих ресторанів України.  

 

 

Коментарі