Новини

«Запитай у лікаря». МОЗ запускає новий формат спілкування про здоров’я

На сторінці МОЗ України у фейсбуку відбуватимуться трансляції наживо, під час яких користувачі мережі зможуть отримати відповіді від досвідченого спеціаліста.

фото Online Marketing, unsplash.com

МОЗ України запускає новий формат комунікації «Запитай у лікаря» для популяризації відповідального ставлення до свого здоров’я та підвищення довіри до доказової медицини. Про це повідомляють на сайті Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА. Це формат онлайн-спілкування пацієнтів та лікарів на найбільш затребувані теми. На сторінці МОЗ України у фейсбуку відбуватимуться трансляції наживо, під час яких користувачі мережі зможуть отримати відповіді від досвідченого спеціаліста.

Першу таку онлайн-бесіду провели 1 серпня на тему вакцинації. Які щеплення варто зробити дітям до 1 вересня? Від чого треба вакцинуватися дорослим? Хто може отримати щеплення безкоштовно та як це зробити? Відповідав на всі ці та інші запитання Федір Лапій – лікар-інфекціоніст, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО імені П. Л. Шупика, член Національної технічної групи експертів із питань імунопрофілактики.

Починаємо новий формат «Запитай у лікаря». Тема сьогодні – вакцинація. Ставте свої запитання дитячому лікарю-інфекціоністу Федору Лапію в коментаряхФедір Лапій

Gepostet von Міністерство охорони здоров'я України am Donnerstag, 1. August 2019

МОЗ України наголошує, що будь-які консультації щодо вашого стану здоров’я ви повинні отримувати насамперед у сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким підписали декларацію. Саме на рівні сімейних лікарів у світі вирішуються до 80% питань щодо здоров’я. Формат «Запитай у лікаря» – це додаткова можливість дізнатися у фахівців відповідь на те чи інше запитання, що не може замінити візит і повноцінну індивідуальну консультацію з вашим лікарем.

Коментарі