Новини

У Чернівцях відкриють новий спортивний центр для всієї сім’ї. Візуалізація

У «Leader sport family» на території площею 1700 кв. м розмістять тренажерну залу, кросфіт зону, сайкл, фітнес-зал, зал єдиноборств та мікрофутбол.

(Партнерська публікація)

Цієї осені у Чернівцях з’явиться новий великий спортивний центр «Leader sport family». Це унікальне місце для тренувань та активного відпочинку на вулиці Суворова, 2-А відкриває спортивний клуб «Лідер». Саме він виховав першого українського віце-чемпіона світу з карате Валерія Чоботаря.

«Головна наша ідея – це те, щоб в одному закладі могли одночасно займатися і дорослі, і діти. Раніше наш клуб спеціалізувався лише на роботі з дітьми, яких навчали карате, дзюдо та кікбоксингу. Новий спортцентр ми відкриваємо для того, аби могла прийти тренуватися одразу вся родина», – розповів «Шпальті» співзасновник СК «Лідер» Андрій Лазоренко.

Площа спортцентру – 1700 квадратних метрів. Тут, зокрема, розмістять атлетичний і тренажерний зал, спеціалізований зал нового формату для дзюдо, а також карате та кікбоксингу.

«Ідея відкриття такого центру з’явилася близько 15 років тому. З самого початку ми хотіли під одним дахом об’єднати багато видів спорту. І щоб спортсмен в одному приміщенні міг проходити весь цикл підготовки до змагань. Ми багато їздили на змагання по всьому світу, були в американських та європейських залах і, відповідно, чимало ідей для себе запозичили звідти», – каже співзасновник СК «Лідер» Олександр Пікулін.

Діти віком 3-4 років зможуть займатися єдиноборствами та стрейчінгом. Крім того, у центрі відкриють секцію дитячого футболу (від 2,5 до 7 років), яка не має аналогів у Чернівцях.

«Це називається «FootyBall», він зараз популярний у Києві. У нас буде такий самий формат, його ще називають мікрофутболом. Ми готуватимемо маленьких дітей до подальших занять футзалом і футболом», – пояснює Андрій Лазоренко.

У спортцентрі «Leader sport family» відроджуватимуть важку атлетику – олімпійський вид спорту, який наразі на Буковині фактично вмер.

Для фітнес-тренажерного залу закупили нове обладнання, 2018 року випуску. Також облаштують перший у Чернівцях сучасний зал кросфіту.

«У нашому місті зараз немає належного такого залу. Вся техніка та снаряди в нашому спортцентрі – фірми «Eleiko». Її використовують на Всесвітніх СrossFitGames, на олімпійських змаганнях із важкої атлетики. Це професійне устаткування», – розповів Олександр Пікулін.

Також для чернівчан у новому спортцентрі підготували чимало фітнес-програм.

Так, в окремому залі буде унікальна для Чернівців сайкл зона. Там люди займатимуться на велотренажерах. А на всю стіну перед ними буде великий екран із трасою.

«Ви крутите педалі, і здається, ніби їздите, наприклад, вулицями Парижа», – каже Андрій Лазоренко.

Сайкл-зона

На відміну від інших спортивних залів Чернівців, у «Leader sport family» працюватиме кабінет функціональної діагностики.

«Тут сидітиме лікар, який даватиме свої поради. Крім того, буде спеціальне програмне устаткування. Наприклад, прийшла займатися група спортсменів – на них почепили датчики, вони пішли на кардіозону, і всі їхні показники виводяться на екрані. За допомогою цього видно, хто недопрацьовує на тренуванні», – зазначив Олександр Пікулін.

 

Крім того, у новому спортцентрі буде сауна, масажний кабінет, спортивний магазин та дитяча кімната. У фітнес-барі можна буде випити фітнес-коктейлі та поїсти фітнес-їжу.

У новому спортцентрі працюватимуть професійні тренери. Серед них – майстри спорту міжнародного класу та заслужені майстри спорту.

«Найважливіше – це кадри, які працюватимуть у цьому спортцентрі. Ми залучимо не тільки місцевих фахівців, а й з інших міст. Більшість тренерів – це люди зі спортивною історією, які свій досвід передаватимуть усім охочим», – розповів Олександр Пікулін.

До кінця серпня у спортивному центрі мають завершити всі роботи. З 1 вересня розпочнуть наповнення залів інвентарем. Відкриття «Leader sport family» заплановане на початок жовтня.

Водночас передзамовлення абонементів уже доступне за телефоном: 095 843 0000. Детальніше на сайті leader-family.com.ua.

 

 

 

Коментарі