Новини

У Карпатах стартував освітній табір під наставництвом Пауля Пшенічки

Упродовж 10 днів 32 школярів-геніїв працюватимуть над проєктами, покликаними змінити світ.

Фото «Шпальти»

3 серпня у Карпатах стартував табір «Volt Camp» під наставництвом легендарного учителя фізики та астрономії з Чернівців, переможця премії Global Teacher Prize Ukraine 2017 Пауля Пшенічки. Десять днів найкращі викладачі, інтелектуальні зірки та лідери думок розвиватимуть таланти юних науковців під час літнього проєкту для обдарованих дітей. Про це повідомляють організатори табору на своїй сторінці у фейсбуку.

«Це перший в Україні безкоштовний науковий літній проєкт для дітей, обдарованих у сфері фізики та астрономії. Тут створять середовище інтенсивної підготовки, винахідництва та навичок 21 сторіччя для юних геніїв. Ми збираємо по всій країні талановитих учнів та разом із Паулем Пшенічкою проведемо освітньо-інтенсивну програму підготовки до міжнародних конкурсів, проєктів, олімпіад тощо», – зазначила операційна директорка «Освіторії» Анна Сидорук.

До 12 серпня 32 школярів-геніїв з усієї країни працюватимуть над проєктами, покликаними змінити світ. Відкриваючи «Volt Camp», Пауль Пшенічка дав учням задачу, над якою світові експерти ламали голову понад 20 років.

Аби потрапити до табору, діти повинні були заповнити анкету, написати твір, мати досягнення з фізики чи астрономії та пройти співбесіду.

Програма табору дуже насичена. Окрім оздоровлення, учасники будуть проводити досліди, покращувати знання з англійської та вчитися самопрезентації. А ще для дітей проведуть різні майстер-класи. Крім того, щовечора учні збиратимуться біля ватри, щоб слухати гуцульські історії, буде джипінг у гори, рафтинг тощо.

Фото з фейсбук-сторінки «Освіторія»

 

Коментарі