Новини

Екскурсія з елементами розваги. Пан Ярко провів нічну прогулянку Чернівцями. Фото

На нічній екскурсії історичним центром міста було 30 людей. 

27 липня чернівецький екскурсовод Пан Ярко провів для чернівчан та гостей нашого міста нічну екскурсію.

На нічну пригоду записалися 30 людей. Прогулянка розпочалася о 22:00 зі скверика Пауля Целана і завершилася о 1:00 ночі на площі Філармонії. Тут Ярко зустрів туристів із зеленим ліхтариком та у синьому піджаку.

Екскурсії такого формату екскурсовод проводить уже третій рік. Та він їх завжди оновлює і доповнює новими легендами, локаціями й сюрпризами. Під час ескурсу Пан Ярко звертає увагу туристів на найменші дрібниці: фасади будинків, балкони. Розповідає історії та легенди, пов’язані з цими локаціями, історії кохання мешканців домівок.

«Нічний тур Чернівців із Ярком – це історія, легенди, гумор, плітки, зустріч зі звичайними чернівчанами посеред ночі та кумедні діалоги, жарти. Фактично це нове знайомство з іншими Чернівцями, адже під час нічної екскурсії часто виникає діалог із чернівчанами, які хочуть висловити свою позицію. По-друге, це атмосфера. Атмосфера літньої чи осінньої ночі. Коли ти просто йдеш, і це «вау» таке приємне. Хороша прогулянка, під час якої зупиняєшся та смачно починаєш розповідаєш якусь легенду про те, як хтось когось кохав. Про те, як сталася стрілянина. Екскурсія, коли ти можеш розповісти, чому цей будинок побудований саме так, а ніяк інакше. Це жива музика, унікальні смаколики, які ніде більше не купиш. Я хочу подарувати туристам і самим чернівчанам не просто оглядову екскурсію, а пригоду, справжню нічну розвагу, яку вони не забудуть», – розповів Ярко у коментарі «Шпальті».

Вартість нічного туру Чернівцями – 100 гривень. Локацію для зборів учасникам повідомлятимуть одразу після реєстрації. Максимальна кількість місць – 25. Таку ж екскурсію Ярко проведе і 9 серпня. Нічні екскурсії у літній та осінній час будуть регулярно.

Реєструватися можна за телефоном: 066 83 32 791.

Фото Ірини Болести

 

Коментарі