Новини

Обшанський запрошує чернівецьких торговців на ринки

З наступного місяця він планує знову розпочати боротьбу зі стихійною торгівлею у Чернівцях.

Начальник управління контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради Сергій Обшанський, якого поновили на посаді, планує з наступного місяця приступити до боротьби зі стихійною торгівлею у Чернівцях.

Зокрема він запрошує торговців сільськогосподарської та молочної продукції на ринки міста.

«Запрошуємо з 6 серпня усіх, хто має сільськогосподарську продукцію, молочні продукти тощо, на ринки Чернівців. Відмова від пропозиції – це вжиття заходів згідно з чинним законодавством України», – написав він на своїй сторінці у фейсбуку.

Також Сергій Обшанський зауважив, що інформація про те, що оренда прилавка на ринку дорога, неправдива. Наприклад, на ринку «Головний» вартість оренди коштує 3-5 гривень за метр прилавка. Крім того, тут продукція проходить санітарний контроль.

Нагадаємо, 24 липня міський голова підписав розпорядження про призначення із кадрового резерву Сергія Обшанського на посаду начальника управління контролю за благоустроєм. Посадовець приступить до роботи у серпні, оскільки взяв відпустку на десять днів через сімейні обставини.

До теми

Стаття 160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях»:

– торгівля в містах із рук на вулицях, площах, у дворах, під’їздах, скверах та в інших невстановлених місцях тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією предметів торгівлі або без такої;

– торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами тягне за собою накладення штрафу від шести до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією предметів торгівлі.

Коментарі