Новини

Олексій Каспрук звільнив із посади Дмитра Манчуленка

За словами Олексія Каспрука, головного лікаря Чернівецького пологового будинку №1 звільнили, бо він не відповідає сьогоднішнім реаліям.

Сьогодні, 24 липня, міський голова прийняв рішення звільнити з посади головного лікаря Чернівецького пологового будинку №1 Дмитра Манчуленка. Про це Олексій Каспрук повідомив під час брифінгу.

«Підписав розпорядження про звільнення головного лікаря пологового будинку Манчуленка. Закликаю його прийти та отримати це розпорядження. Можливо, він хороший лікар, друг, але як керівник він не відповідає сьогоднішнім реаліям», – сказав міський голова.

Також він додав, що установою не може керувати людина, яка в конфлікті з колективом, пацієнтами, міською радою та роботодавцем.

У коментарі «Шпальті» Олексій Каспрук повідомив, що виконувати обов’язки директора комунальної установи наразі буде заступник головного лікаря Чернівецького міського пологового будинку №1, обласний акушер-гінеколог Василь Ринжук.

Дмитру Манчуленку виплатять компенсацію за 78 календарних днів щорічної та додаткової оплачуваних відпусток, а також вихідну допомогу у розмірі середнього місячного заробітку ( ст. 44 КЗпП України).

 

 

Коментарі