Новини

Кушнірика перевели на нову посаду, а Обшанський повертається в інспекцію з благоустрою

У Чернівецькій міській раді зміни в кадрових призначеннях.

Фото “Шпальти”

Начальника управління контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради Ярослава Кушнірика перевели на вакантну посаду. Його призначили начальником відділу розвитку територій міської ради. Про це під час брифінгу повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

«Він буде займатися великими проєктами. З останніх – починається проєкт з німецькою стороною щодо організації сміття, твердопобутових відходів. Повинна бути спільна робота з ОДА, з ОТГ, адже це проблема для нас усіх, для Буковини. Другий проєкт починаємо з нашими партнерами з GIZ. Будемо відпрацьовувати техніко-економічне обґрунтування і проєктування з’єднання малого і великого проспекту через залізничну колію в районі вулиці Ясської. Проєкт великий і потребує участі наших енергетиків. Думаю, за пів року будемо мати розуміння, що робити, аби швидко з’єднати Гравітон із Бульваром. Також залучатимемо до співпраці польські потужні проєктні організації, які роблять мости та розв’язки», – каже Олексій Каспрук.

За словами мера, Ярослав Кушнірик буде координувати роботу над цими проєктами.

Оскільки звільнилося місце керівника управління контролю за благоустроєм, Сергій Обшанський повертається на посаду.

«Сьогодні, 24 липня підписано розпорядження. Він (Сергій Обшанський) на робочу місці, але через сімейні обставини взяв відпустку за власний рахунок на десять днів», – каже мер.

Нагадаємо, Ярослава Кушнірика призначили на посаду начальника управління контролю за благоустроєм 22 травня. 

 

Коментарі