Новини

Ярослава Кушнірика призначили начальником управління контролю за благоустроєм

Сьогодні у нового керівника перший робочий день.

Сьогодні, 22 травня, Ярослава Кушнірика призначили начальником управління контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради. У нового керівника сьогодні перший день на роботі. Про це Ярослав Кушнірик повідомив у коментарі «Шпальті».

Він зазначив, що наразі їде в управління, там його представлять колективу.

«Головні завдання інспекції – це наведення чистоти і порядку у місті. Також додалися нові функції. Відтепер інспектори управління контролю за благоустроєм можуть штрафувати водіїв за неправильно припарковані транспортні засоби. Складати адмінпротоколи, згідно з законодавством, на порушників можуть без участі патрульної поліції», – розповів Ярослав Кушнірик.

На запитання, чи буде новий керівник їздити на роботу велосипедом, пан Ярослав відповів, що буде. Щоправда, не знає, чи завжди їздитиме на власному велосипеді, але комунальний йому не потрібний.

Нагадаємо, 13 травня конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління контролю за благоустроєм виграв Ярослав Кушнірик.

Участь у ньому взяли ще п’ятеро кандидатів: громадський діяч Микола Малий, екс-директор ДМБК Ярослав Городенський, завідувач сектору Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Анатолій Клапійчук, помічник депутата Чернівецької міськради Віталія Михайлішина Дмитро Паладян, екс-начальник інспекції з благоустрою Сергій Обшанський.

 

Коментарі