Новини

Двох учительок із Чернівців номінували на Global Teacher Prize Ukraine

Це вчителька інформатики Чернівецької гімназії №2 Тетяна Спориніна та вчителька початкових класів ЗОШ № 8 Анастасія Донська.  

Двох учительок із Чернівців номінували на Global Teacher Prize Ukraine. Це вчителька інформатики Чернівецької гімназії №2 Тетяна Спориніна та вчителька початкових класів ЗОШ № 8 Анастасія Донська.

Переможець премії отримає рік безкоштовного навчання і поїздку в Дубаї на Global Education and Skills Forum 2020 та грошовий приз. Окрім цього, передбачено винагороду для школи, де працює переможець – сучасну бібліотеку з комп’ютерним обладнанням.

Тетяна Спориніна– керівниця учнівського клубу Біт, який об’єднує гімназистів, зацікавлених світом інформаційних технологій. Вона також є активною організаторкою волонтерського руху, за що у 2016 році нагороджена знаком народної пошани «За гідність та патріотизм».

«Тетяна Тадеївна започаткувала регіональну навчально-практичну конференцію екологічного спрямування «Я-Земля». Успішно координує роботу учнів у проектах природничого, екологічного, гуманітарного, художньо-естетичного напрямків у межах міжнародних освітніх програм Global, LEARN, WorldTeacher, Intel «Навчання для майбутнього», «Шлях до успіху», – розповідають про вчительку колеги по роботі.

«Приємно отримати сьогодні листа про те, що ти – найкраща вчителька України», – ділиться враженнями пані Тетяна.

Учительку початкових класів ЗОШ № 8 Анастасію Донську на премію Global Teacher Prize Ukraine також номінували колеги.

«Вважаємо, що ви – вже переможниця у всіх можливих номінаціях, адже маєте найголовніше – підтримку колег та любов маленьких дітлахів, які роблять перші кроки у Новій українській школі. Щиро бажаємо вам перемоги та дякуємо за самовіддану працю!» – вітають Анастасію Донську представники Чернівецької ОДА.

«Я трішки шокована тим, що номінована. Круто, що є хтось, хто в мене вірить більше, ніж я сама», – пише на своїй сторінці у фейсбуку пані Анастасія.

Коментарі