Новини

Чернівецька міська рада розпочинає використовувати сервіс DoZorro

Цей моніторинговий майданчик створений, аби приймати скарги від громадян, якщо вони бачать порушення у закупівлях.

Спеціальний публічний сервіс із питань закупівель, на якому можна вільно ознайомитися зі скаргами, пропозиціями та зверненнями, а також відповідями на них та вжитими заходами DOZORRO розпочинає використовувати Чернівецька міська рада. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомила радниця міського голови Ольга Обершт.

«Моніторинговий майданчик DoZorro створений, аби приймати скарги від громадян, якщо вони бачать порушення в закупівлях. Замовник (міськрада) матиме на порталі свій кабінет, де зможе швидко реагувати на відгуки», – йдеться у повідомленні.

Відповідне розпорядження «Про затвердження Порядку проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету Чернівців» підписав міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

Згідно з ним, головні розпорядники коштів бюджету міста, підприємства, установи та організації, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Чернівців, визначать осіб, відповідальних за роботу у кабінеті замовника Чернівецької міськради на моніторинговому порталі публічних закупівель «DoZorro», підготовку та надання відповідей, коментарів тощо на відгуки щодо закупівель.

Відповідальним за моніторинг призначили Відділ із питань державних закупівель ЧМР.

Також затверджено загальний порядок проведення аналізу здійснення закупівель за кошти бюджету міста Чернівців.

 

Коментарі