Новини

У рамках бюджету ініціатив для поліклініки у Садгорі закупили меблі

Це комплекти для 12 кабінетів лікарів медичного закладу.

На 268 848 гривень закупили меблів для комфортної роботи персоналу медичного закладу КНП ПМСД «Садгора». Про це повідомляє управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я.

Як розповіла у коментарі «Шпальті» директорка КНП первинної медико-санітарної допомоги «Садгора» Наталія Калмикова, центр закупив меблі у всі кабінети лікарів трьох амбулаторій КНП ПМСД «Садгора» на вулицях Івана Підкови, Хотинській та Ярослава Мудрого. Це комплекти для 12 кабінетів лікарів.

«Це великий стіл, стіл для медсестри, дві шафи, тумбочка та крісла: комп’ютерне та для пацієнта. У нас ще триває капітальний ремонт, але вже розкладаємо нові меблі у кабінети, де його завершили. Меблі постачала фірма з Івано-Франківська, яка виграла тендер на Прозоро. Вони якісні. Ми задоволені замовленням», – каже Наталія Калмикова.

За її словами, заклад торік подав проєкт на конкурс бюджету участі. Створили його самостійно, чернівчани проголосували.

Від усієї суми проєкту (268 848) гривень заклад зекономив на Прозоро 80 000 гривень. Це дасть можливість закупити ще й дивани у коридори для очікування.

У бюджеті ініціатив заклад КНП ПМСД «Садгора» бере участь із 2017 року. Тоді за їхній проєкт проголосували чернівчани, і 2018 його реалізували – замінили стару систему опалення. Торік подали проєкт на заміну меблів для лікарів, а цьогоріч – написали проєкт на облаштування громадського простору біля поліклініки. Хочуть зробити біля медичної установи дитячий майданчик, парковку для відвідачів закладу, встановити лавиці тощо.

Фото з фейсбук управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я ЧМР

 

 

Коментарі