Новини

Чернівецькому школяру збирають кошти на термінову операцію

В одинадцятикласника Андрія Колесника виявили пухлину головного мозку.

Чернівецькому одинадцятикласнику Андрієві Колеснику терміново потрібна допомога – нещодавно у нього виявили пухлину головного мозку. Він навчається у Чернівецькій СЗОШ №6.

Мати Андрія Наталія Колесник розповіла «Шпальті», що про хворобу дізналися випадково. Хлопцю різко стало зле, та спочатку подумали, що це сонячний удар.

«16 червня ми потрапили у лікарню. Андрійкові стало зле, боліла та паморочилася голова, потім він почав блювати. Ми думали, що це сонячний удар, оскільки він ходив того дня без головного убору. Викликали швидку, його госпіталізували, в лікарні також лікували від сонячного удару. Потім у нього почалися напади, і ми не розуміли, від чого. Перевірили все, крім голови. Потім, за порадою лікаря, ми зробили МРТ – була підозра на пухлину. Підтвердити чи спростувати це ми поїхали до Києва. Там нам підтвердили, що в головному мозку є утворення, досить велике. Ми просто шоковані… Все добре, живеш, ні про що не підозрюючи, а тут таке… Операцію маємо зробити якнайшвидше», – розповіла мати Андрія.

Наразі родина не знає точну суму, яка потрібна на лікування. Волонтери оголосили збір коштів.

Реквізити для допомоги

Номер карти: 4149 4978 6038 2938
Колесник Наталія Василівна

 

 

 

Коментарі