Афіша, Новини

Памір Fest. Яким цьогоріч буде фестиваль на Томнатику

У програмі заходу: жива музика, нічна дискотека, ярмарок, буковинська кухня, інтелектуально-розважальні ігри та багато іншого.

10-11 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір», що на горі Томнатик у селі Шепоті Путильського району, у рамках туристичного фестивалю «Любіть Буковину, бо вона того варта» відбудеться «Памір Fest». Захід цьогоріч проведуть без виступів чиновників, а ведучим буде діджей. Також під час фестивалю планують встановити національний рекорд, який саме, поки тримають у таємниці. Про це розповів заступник голови Чернівецької ОДА Василь Гостюк.

У програмі фестивалю: жива музика, нічна дискотека, буковинська кухня, пейнтбол, армреслінг, бадмінтон, волейбол та футбол, воркаут, ярмарок, фотозона, інтелектуально-розважальні ігри та ранкова гімнастика – кросфіт.

Також цьогоріч уперше організатори започаткують на Томнатику екоквест після завершення фестивалю (будуть прибирати територію, а найактивніша команда отримає подарунки).

Як розповів начальник відділу з питань туризму ОДА Володимир Фурдига, цьогоріч дату фестивалю перенесли на два тижні раніше на прохання жителів Селятинської ОТГ. Торік захід припадав на період посту. Також він зазначив, що на горі Яровиці піднімуть великий прапор України.

Місцеве населення уже готується до фестивалю.

«Гостей будуть частувати кулешею, гуслянкою, бринзою, будуть давати майстер-клас», – каже голова Селятинської ОТГ Валерій Полянчук.

Організатори запрошують усіх охочих на фестиваль. З собою потрібно брати намет, спальний мішок та каремат.

На фестиваль цього року запросили гостей і з інших регіонів, очікують щонайменше 10 тисяч відвідувачів.

Вхід на фестиваль безкоштовний. Із Чернівців до Томнатика буде прямий трансфер. Виїзд о 7:00 із Театральної площі. Вартість проїзду в обидва боки – 550 гривень. Усіх охочих скористатися трансфером організатори просять попередньо повідомити за телефоном 067 11 81 488.

 

 

Коментарі