Новини

Міська дитяча поліклініка у Чернівцях змінила умови запису до лікарів

До лікарів вторинної ланки ви можете потрапити лише за направленням лікаря-педіатра чи сімейного лікаря, з яким уклали договір.

У Чернівцях адміністрація міської дитячої поліклініки повідомила про зміну умов запису пацієнтів до лікарів цього медичного закладу.

У дописі на фейсбук-сторінці поліклініки зазначається, що з 1 липня припинив роботу офіційний сайт медустанови mdp.cv.ua

«З 08.07.2019 р. діє офіційний інформаційний сайт підприємства – адреса mdp.cv.ua, де можна отримати повну інформацію про підприємство та графіки роботи лікарів. Про запис до лікарів-педіатрів (первинна мережа) та лікарів-спеціалістів (вторинна мережа) інформуємо нижче», – йдеться у повідомленні.

Запис на первинну мережу

Записатися на прийом до лікарів-педіатрів (первинна мережа), з якими ви уклали договір, можна лише на сайті helsi.me або безпосередньо мобільним телефоном лікаря чи його медичної сестри.

Покрокова інструкція запису на сайті helsi.me:

1. Оберіть із наявного списку місто Чернівці.

2. Натисніть на вікно «Клініка» та зі списку оберіть КНП «Міська дитяча поліклініка».

3. Натисніть на вікно КНП «Міська дитяча поліклініка», зі списку оберіть прізвище лікаря, з яким підписали декларацію.

4. Оберіть зручну дату та час і, дотримуючись вимог, запишіть дитину.

Увага! До лікарів вторинної ланки (лікарі-спеціалісти) ви можете потрапити лише за направленням лікаря-педіатра чи сімейного лікаря, з яким підписали декларацію.

Запис на вторинну мережу за направленням лікаря-педіатра

Запис до лікарів-спеціалістів здійснює медична сестра або лікар-педіатр нашого підприємства безпосередньо під час свого прийому

Запис на вторинну мережу за направленням сімейного лікаря

У зв’язку з тим, що з 01.07.2019 р. медична інформаційна система Хелсі через синхронізацію закладів міста на сайті helsi.pro тимчасово заблокована для закладів сімейної медицини, тому в липні 2019 р. запис до лікарів-спеціалістів нашої поліклініки здійснює довідкова КНП «Міська дитяча поліклініка» за наявності письмового направленням безпосередньо під час звернення або через телефони довідкової поліклініки – 54-75-48 та 51-49-67.

Після синхронізації сімейні лікарі підприємств нашого міста зможуть самостійно записати дітей до спеціалістів вторинної ланки нашої поліклініки через систему Хелсі, сайт helsi.pro.

Також можна ознайомитися з графіками прийому лікарів-спеціалістів на сайті helsi.me, через який ви записуєтеся до лікарів первинної мережі.

Запис на лабораторне обстеження, УЗД діагностику, ЕКГ та інше проводять тільки лікарі-спеціалісти поліклініки.

Коментарі