Новини

22-річній чернівчанці, в якої виявили пухлину мозку, знову потрібна допомога

Після операції у Наталії Єфімової збільшилася пухлина та впав зір, тож їй потрібен курс радіохірургії. 

Фото unsplash.com

22-річна чернівчанка Наталія Єфімова потребує допомоги у боротьбі зі страшною хворобою. У жінки виявили велику пухлину в мозку. Нещодавно їй зробили операцію. Однак пухлина знову виросла, й у Наталії постійно погіршується зір.

«Я дуже сподівалася, що більше ніколи в житті не напишу подібний пост. Хотілося свято вірити, що все вже позаду, і я зможу потихеньку повернутися до звичайного життя, до стану “до”, але я вже й не пам’ятаю, як це… Переживши дві операції і повернувшись додому, я сподівалася на прогнозоване покращення. Проте, замість цього, мене чекало стрімке погіршення зору, яке в купі з тремтінням руки і ноги, яка почала жити своїм життям, змусило мене поїхати на контрольне МРТ раніше зазначеного часу.
Пухлина знову виросла – більше, ніж на 1,5 см в об’ємі за 2,5 місяці… Це дуже стрімкий ріст.
Я знала, що існує ймовірність того, що все ще не закінчилося, але дуже хотілося вірити в краще
», – написала дівчина у фейсбуку.

Наталія порадилася з лікарями. Їй потрібен дороговартісний курс радіохірургії, яка передбачає можливість опромінювати лише пухлину, мінімалізувавши шкоду для здорових тканин. Вартість одного курсу радіохірургії коливається в межах 45 тисяч гривень.

«Це не враховуючи всіх інших витрат на аналізи, МРТ тощо. Звісно, це не надто велика сума, але ми дійсно не очікували, що часу буде так мало. Тому я вимушена знову просити допомоги саме тут, адже поки в нас немає цієї суми – немає змісту їхати в Київ на лікування. Я не знаю, чи допоможе мені цей метод, можливо, доведеться пройти не один курс. Але якщо є ймовірність повернення до звичайного життя, я хочу нею скористатися», – додала дівчина.

Реквізити для допомоги:

5168 7573 3717 6798 (Наталія Єфімова)

5168 7573 8248 7629 (Віктор Єфімов, чоловік).

 

 

Коментарі