Новини, Перша шпальта

Мотошоу та ресторація просто неба. Перший день Петрівського ярмарку у фото

Для чернівчан підготували фотозони, розважальні локації для дітей та показ мод.

6 липня у Чернівцях розпочався Петрівський ярмарок.

Цьогоріч етносвято  має безліч локацій. Чернівчан із найрізноманітнішою торговельною продукцією чекають у Центральному парку, на вулицях Садовій, Ольги Гузар, Ольги Кобилянської, Братів Руснаків, Мирона Кордуби, Головній, Шкільній, а також на площах Соборній, Центральній та Пресвятої Марії.

У програмі першого дня заходу було весільне байк-шоу, виставка-продаж, фотозони, ярмарки хендмейду, ресторація просто неба, кубки з футболу та волейболу, а також безліч розваг і майстер-класів для дітей.

Відкривали міське свято музичні колективи виконанням народних пісень у сучасній обробці. При вході у парк імені Тараса Шевченка грали музиканти. Тут для відвідувачів свята оформили дві фотозони.

Читайте також: Петрівський ярмарок. Де у Чернівцях обмежили рух транспорту 

На вулиці Ольги Кобилянської продавали книжки та хендмейд вироби. Для дітей тут організували розважальну локацію. Вони складали леґо, розмальовували пряники глазур’ю, а гіпсових казкових героїв – фарбами.

На площі Пресвятої Марії розташували містечко майстрів та вуличний ресторан. Тут торгували в’язаними сумками, взуттям, ковдрами, продавали мило ручної роботи та біжутерію.

Програма другого дня свята тут. 

Фото Ірини Болести

 

Коментарі