Афіша, Новини

Чернівчан та туристів нашого міста запрошують на нічну екскурсію-розвагу

Нічна екскурсія містом розпочнеться 13 липня о 22:00 і триватиме три години.

Фото Альони Чорної

Екскурсовод Пан Ярко запрошує чернівчан та гостей міста на нічний тур Чернівцями. Нічна екскурсія відбудеться 13 липня. Початок – о 22:00. Триватиме вона три години.

Як розповів у коментарі «Шпальті» Ярко, ця екскурсія відрізнятиметься від інших оглядових, які він проводить удень. Її маршрут пролягатиме через центр міста.

«Це не буде звичайна оглядова екскурсія, а надворі просто буде ніч. Я запрошую туристів на пригоду і розвагу. Під час цих трьох годин ми, звісно, будемо проходити повз відомі архітектурні пам’ятки, і я розповідатиму цікаві нестандартні історії. Та, крім цього, ми будемо розважатися. Заздалегідь ніхто не знатиме, де ми збираємося, який у нас буде маршрут та що відбуватиметься під час екскурсії. Та до нас долучаться цікаві персонажі, ми будемо кудись заходити, щось нове дізнаватися і пробувати. Я хочу, щоб після цієї екскурсії у гостей нашого міста лишилися хороші емоції. Хоча цікавою ця пригода буде і для чернівчан, які ніби-то знають місто. Я постараюся їх теж здивувати і розповісти те, чого не розкажуть на звичайних екскурсіях», – розповів екскурсовод.

Це вже третій сезон нічних екскурсій від Пана Ярка у Чернівцях. Та вони завжди оновлюються і доповнюються новими легендами, локаціями й сюрпризами.

Вартість нічного туру Чернівцями – 100 гривень. Локацію для зборів учасникам повідомлятимуть одразу після реєстрації. Максимальна кількість місць – 25. Таку ж екскурсію Ярко проведе і 27 липня.

Реєструватися можна за телефоном: 066 83 32 791.

Коментарі