Новини

Де у Чернівцях під час Петрівського ярмарку обмежать рух транспорту

Рух обмежать на центральних вулицях та площах міста 5-7 липня.

Цими вихідними у Чернівцях проведуть традиційне міське свято Петрівський ярмарок. Під час його проведення з 9:00 5 липня до 24:00 7 липня заборонять стоянку транспортних засобів та частково обмежать їх рух (крім транспорту організаторів та учасників ярмаркових заходів) на площі Пресвятої Марії та вул. Турецькій – на ділянці від П.Сагайдачного до А. Шептицького і вул. Шкільній на ділянці від Головної до вул. Сучавської.

Також повністю перекриють руху транспорту на цих ділянках з 8:00 6 липня до 22:00 7 липня. ​

З 5 липня з 16:00 заборонять стоянку транспортних засобів на вул. О.Гузар та Садовій.

З 21:00 5 липня до 8:00 6 липня буде часткове обмеження руху транспортних засобів (крім транспорту організаторів та учасників ярмаркових заходів).

А з 8:00 6 липня до 22:00 7 липня повністю перекриють рух транспорту на вул.Садовій на ділянці від Головної до Першотравневої, вул. Першотравневій, О.Гузар на ділянці від Головної до Ю.Федьковича, вул. Братів Руснаків на ділянці від Садової до М.Кордуби та вул. М.Кордуби на ділянці від Т.Шевченка до Братів Руснаків.

Автоперевізникам усіх форм власності доручили організувати рух громадського транспорту з урахуванням вищезазначених обставин.

Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

Коментарі