Новини

Дві школярки з Чернівців набрали по 200 балів на ЗНО з англійської мови

Двохсотбальниці – випускниці гімназій №4 та №5.

Сьогодні оприлюднили результати ЗНО з англійської мови. Нині відомо, що 12,7% учасників не подолали поріг «склав»/ «не склав» та провалили тестування. На Буковині дві учасниці набрали максимальні 200 балів на ЗНО. Це випускниці гімназій №4 та №5 міста Чернівців Олександра Цимбалюк та Богдана Пасюк.

Учениця гімназії №4 Олександра Цимбалюк у коментарі «Шпальті» розповіла, що не виокремлювала час на ретельну підготовку до ЗНО, адже вже з четвертого класу складала «кембриджські» іспити та вдосконалювала рівень англійської.

«Безмежно завдячую своїй учительці Ларисі Семенівні. Саме вона в мене повірила і надихнула на те, щоби таки отримати цю двохсотку. Ми розраховували на 200 балів з англійської, тому цей предмет був як основний пріоритет. Тим не менше, у мене ще було три ЗНО. Всі з них так само були важливими, тому важко виокремити англійську як основне й окреме. Ще не визначилася зі спеціальністю, але в будь-якому випадку англійська – це такий інструмент, який знадобиться у будь-якій професії. Подаватиму документи й у Чернівцях, і у Львові, й у Києві, а куди вже пройду – як карта ляже», – розповіла Олександра.

Учениця гімназії №5 Богдана Пасюк також рівень англійської почала вдосконалювати раніше, тому останній рік не готувалася надто посилено.

«У мене вже був певний рівень англійської. Торік здавала FCE (First Certificate in English – іспит з англійської, розроблений Кебриджським університетом, – ред.) і отримала рівень майже С1 (advanced, просунутий, – ред.). Безмежно вдячна моїй репетиторці Ляльчук Мар’яні Іванівні за те, що вона так вірила в мене. Я не ставила собі за мету набрати 200. Тому, напевно, була останньою, хто повірив, що складу все на відмінно. Не могла це усвідомити навіть після того, як перевірила всі завдання роботи. Для мене це було шоком. Нині планую вступати на менеджмент до Києво-Могилянки», – розповіла дівчина.

Вам буде цікаво: Двоє чернівчан склали ЗНО з математики на 200 балів.

 

 

Коментарі