Новини

Двоє чернівчан склали ЗНО з математики на 200 балів

Хлопці є випускниками Чернівецького ліцею №1.

Чернівецьке управління освіти міської ради назвало перших випускників, які склали ЗНО на 200 балів. Максимальну кількість балів із математики набрали Сергій Горошкевич та Максим Ліщинський. Хлопці є випускниками математичного та економічного профілів Чернівецького ліцею №1. Їхня учителька – Кінащук Наталія Леонідівна.

Сергій Горошкевич у коментарі «Шпальті» розповів, що максимальний результат його не здивував. Хлопець із початкової школи успішний у математиці. Він одразу знав, що складе ЗНО на відмінно.

«Я готувався не до ЗНО, а до Всеукраїнської олімпіади з математики. Паралельно готувався до МАНу (Мала академія наук України, -авт.). Тут я здобув срібло у секції математики. Після рівня завдань із цих олімпіад завдання на ЗНО здаються дитячими іграми. Головне – бути уважним і правильно читати завдання. Я просто ходив на додаткові заняття перед олімпіадою. Місяць хвилювався, адже думав, що зробив одну помилку. Та потім згадав, що виправив. Дарма хвилювався», – розповів Сергій.

Хлопець поки точно не знає, яку спеціальність обере. Каже, що хоче вступити до КНУ на факультет кібернетики на програмну інженерію або ж на математичний факультет на комп’ютерну математику.

 

 

Коментарі