Новини

У Чернівцях провели масову руханку для пенсіонерів. Фото

На площі Філармонії займалися спортом люди старше 55 років. 

Сьогодні, 16 червня, у Чернівцях на площі Філармонії відбулася масова руханка з людьми літнього віку. На заняття спортом прийшли близько 30 людей старше 55 років, які підтерджували свій вік відповідними документами.

Захід організував чернівецький осередок Української академії лідерства. Вони хотіли встановити новий рекорд України – наймасовішу руханку з людьми пенсійного віку.

«У нас була мрія встановити новий рекорд України з наймасовішої руханки з людьми 55+. Але, на жаль, нам не вдалося скласти всю суму, яка становила близько 20 тисяч гривень. Та це нас не засмутило, і ми вирішили просто пропагувати здоровий спосіб життя серед пенсіонерів таким чином. З нами були близько 30 людей різного віку, статі, з різними інтересами. Всіх їх об’єднує любов до здорового способу життя, і це дуже класно, що вони власним прикладом впроваджують його в цьому прекрасному місті», – розповіла у коментарі «Шпальті»  студентка УАЛ Альона Франчук.

Після руханки серед присутніх провели розіграш призів. Пенсіонерам подарували футболки та сумки з написами «Я українець» і «Я люблю свободу».

Фото Ірини Болести

 

Коментарі