Новини

Коли у Чернівцях відкриють дитсадок на Вірменській

Ремонтні роботи завершать до кінця червня.

Ремонтні роботи у дитячому садочку на вулиці Вірменській планують завершити до кінця червня цього року. Всього на реконструкцію та облаштування закладу витратили понад 12 млн гривень. Оновлений дитсадок розрахований на 78 дітей.

Це буде сучасний садочок із дотриманням усіх будівельних та санітарних норм. Також тут будуть ексклюзивні літні павільйони. Про це у коментарі «Шпальті» повідомила начальниця управління капітального будівництва Чернівецької міської ради Василина Маковійчук.

«Від приміщення залишився фактично каркас, і ми робили все майже з нуля. Потрібно витримати заглиблення у підвалі, аби розмістити пральню, харчоблок та додаткові приміщення. Добудували евакуаційні виходи, центральний вхід, додаткові приміщення, у яких облаштували скляні огородження, встановили ліфт», – розповіла Василина Маковійчук.

За її словами, аби дотриматися всіх вимог, які передбачені будівельними нормами для будівництва дитячих дошкільних навчальних закладів, довелося переплановувати приміщення. Дещо добудовували, а дещо – навіть перебудовували.

Кошторисна вартість об’єкта складає 15,500 млн гривень. А використали фактично понад 12 млн гривень з урахуванням тендерних процедур.

           

Коментарі